De Eyckenhoff
Wat direct opvalt, is de rust en stilte die er heerst op Bospark de Eykenhorst.  Het is een kleinschalig park, gelegen in het groen, op loopafstand van de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Het is daarom uitermate geschikt om de drukte van de randstad of de stress van een drukke baan te ontvluchten en te genieten van rust, ontspanning en de natuur.

Voelt u zich thuis?
Mensen die verblijven op het park komen in eerste instantie voor de rust en de natuur. Er zijn veel actieve 55+ers die hier komen recreëren en heerlijke fietstochten maken in de omgeving. In de (school) vakanties komen hier ookw el gezinnen met kinderen.  Het park is lekker groen met veel beplanting waardoor je op de kavels en in de huisjes voldoende privacy hebt. Er zijn geen gemeenschapsruimten of evenementen op het park. Hierdoor is het ideaal voor mensen die een weekje op zichzelf willen zijn, zonder gestoord te worden.  De meeste huisjes hebben een parkeerplaats op het eigen terrein, en er is een centrale parkeerplaats in het midden van het park.

Voorzieningen
Er zijn geen voorzieningen op het park behalve de receptie met informatie over de omgeving en een klein speeltuintje voor de kinderen. Het bekende sauna paradijs Sauna Drome ligt direct naast het park op loopafstand. Heerlijk relaxen kan dus ook net buiten de deur.  Vlakbij het park liggen de dorpjes Putten en Voorthuizen met volop gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes waar u terecht kunt voor alles wat u tijdens uw verblijf nodig heeft. Zie omgeving.

Dagelijkse boodschappen
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Jumbo in Voorthuizen,  Albert Heijn in Putten of de Albert Heijn in Voorthuizen. In Voorthuizen en Putten zijn ook diverse lokale winkels en landelijke ketens te vinden. Kijk bijvoorbeeld hier voor het winkelcentrum in Putten.

In Putten is er elke week markt tussen 8.00 uur en 13.00 uur op het Fontanusplein en het Kerkplein.
In Voorthuizen is er markt op zaterdag tussen 8.00 en 13.00 uur.

Adresgegevens:
Chaletpark “De Eyckenhoff”
Poolseweg 27 – 75
3881RC Putten
Zie ook de kaart en route en de plattegrond van het park.